Haberler

Kızılay Anneleri Tek Yürek Oldu.

Kızılay Anneleri Tek Yürek Oldu.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Kadın Kolları’nın geleneksel olarak düzenlediği ‘Kızılay Annesi’ etkinliği, bu yıl Raffles Otel’de gerçekleşti.

KIZILAY’IN ÜNLÜ ANNELERİ BULUŞTU

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Kadın Kolları’nın çocuklar için hayata geçirdiği Kızılay Annesi projesinde; sanat, siyaset ve iş dünyasınınünlü kadınları bir araya geldi.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın başkanlığında, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu ve kadın kolları yönetiminin yürüttüğü Kızılay Annesi projesinde, bu yılın teması ALS hastalığı olarak belirlendi. Çalışmalar kapsamında Türk Kızılayı ve ALS Derneği yıl boyunca ortak projelere imza atacak. 

Kızılay Annesi

Maddi durumu yetersiz çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için bir araya gelen gönüllü Kızılay Anneleri’nin bu yılki buluşması Raffles Hotel’de gerçekleşti. Sunuculuğunu Aşkım Kapışmak’ın yaptığı ve Göksel’in sahne aldığı geceye; Demet Akalın, İpek Açar, Nükhet Duru, Zahide Yetiş, Aslı Hünel, Serenay Sarıkaya, Melike Öcalan, Berrin Zorlu, Siren Ertan, Aslı Üstünkaya, Elif İnci Aras, Nurhan Tarman, Eda Gencebay,Nurhan Tarman, Ergül Azaphangibi iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Üçüncü yılına giren ve ünlü kadınların da destek verdiği Kızılay Annesi projesiyle, maddi durumu yetersiz ailelerin çocuklarının eğitimlerine; burs, giyim ve kırtasiye yardımlarıyla destek sağlanıyor.

Bağış Yap