Haberler

Ramazan Yardım Kolileri İhtiyaç Sahiplerini Buluyor

Ramazan Yardım Kolileri İhtiyaç Sahiplerini Buluyor

Ramazan ayında hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırmak için “Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla Kızılay tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı yardım kolilerinin dağıtımlarına Ramazan Ayı itibari ile başladı.

  

Ramazan ayında hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırmak için “Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla Kızılay tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı yardım kolilerinin dağıtımlarına Ramazan Ayı itibari ile başladı. Yardım Kolileri, ailelerin sofralarına bereket olmaya devam ediyor ve Ramazan sonuna kadar edecek.

Bir ailenin Ramazan ayı içerisinde günlük temel gıda ihtiyaçlarını karşılayacak erzakları içeren koliler bizzat İstanbul Kızılay Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve gönüllülerince bir bir ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

“Yardımlarımız devam edecek”   


 
Bu yıl, yurtiçinde ve yurtdışında 10 Milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefleyen Kızılay’ın 33 ülke ve 34 noktada Ramazan yardımı yapacağını ve İstanbul Şube Başkanlığı olarak yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında ekip olarak seferber olduklarını belirten Şube Başkanı İlhami yıldırım;” Ramazan Rahmet ve Paylaşma ayıdır. Bereketini hep birlikte hissetmek, bu ayda birlik ve beraberliğin her anlamda pekişmesi için çalışmak, ihtiyaç sahiplerimizin tek tek sofralarına ulaşmak temel gayemizdir. Yardımlar Ramazan sonuna kadar inşallah devam edecek.” İfadelerini kullandı.

Bağış Yap