Haberler

Ramazan Bereketi ve Coşkusu Nizip Kampı'nda

Ramazan Bereketi ve Coşkusu Nizip Kampı'nda

Ramazan’ın bereketini, coşkusunu ve kardeşlik duygusunu paylaşmak üzere "Bu Hilalin Altında" temasıyla çalışmalarını sürdüren Şube Başkanlığımız; Nizip ve Cerablus'a yardım elini ulaştırdı.

Şube Başkanımız İlhami Yıldırım, Başkan Yardımcılarımız Büşra Köylübay, Ali Kurumahmut, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bekir Kaplan, Mehmet Uğurelli, Mehmet Özdoğan ve Kadın Kolları Başkanımız Zerrin Menteşeoğlu; Ramazan bereketini paylaşmak ve ülkelerindeki savaştan kaçıp yurdumuza sığınan Suriyeli misafirlerimizin yaralarını sarmak üzere, Nizip'teki Konteyner ve Çadırkentlerini ziyaret etti.

Şube Başkanlığı olarak Nizip'te düzenlemiş olduğumuz iftarda, savaş mağduru misafirlerimizle beraber oruç açan heyet, Suriyeli kardeşlerimize gıda ve hijyen kolileri, çocuklara oyuncaklar dağıttı.

Takip eden gün ise, tamamı şehit evlatlarından oluşan Şehit Furkan Doğan Yetim Merkezi'nde çocuklarla buluşan heyet; çocuklara kıyafet ve oyuncak hediyelerini sundu.

Çocukları ziyaretin ardından Cerablus'a yol alan Şube Heyetimiz, Sağlık Bakanlığımızca işletilen Cerablus Hastanesi'ni, Cerablus Yerel Meclisi'ni ve bölgedeki PTT binamızı da ziyaret etti.

Bölgede de gıda yardımlarımızı sürdürdük.

Bağış Yap