Haberler

“Yaşlılarımızın Engin Gönüllerine Misafir Olduk”

“Yaşlılarımızın Engin Gönüllerine Misafir Olduk”

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı Kadın Kolları yaşlılar haftası münasebetiyle “Zeynep M.Nedim Oyvar Kızılay Huzurevi”ndeki yaşlılar ziyaret etti.

Yaşlılar haftası münasebeti ile “Zeynep M.Nedim Oyvar Kızılay Huzurevi”nde değerli büyüklerimizi ziyaret eden Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı yetkilileri yaşlılar ile kucaklaşıp, hasbıhal etti. İstanbul Kızılay Kadın Kolları tarafından düzenlenen organizasyona Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Şube Başkanı Yıldırım, “Saygıdeğer büyüklerimizi her fırsatta ziyaret ediyor, hayırlı dualarını alıyor ve değerli tecrübelerinden, öğütlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Elbette yılda bir güne sığacak bir vefa değil bu ancak bu tarz özel gün ve haftaların da vesile olması teşvik edici. Umarım hepimiz tüm büyüklerimize hakettikleri saygı, hoşgörü ve muhabbetle yaklaşır onların kadir ve kıymetini biliriz.” ifadelerini kullandı.

Kadın Kolları Başkanı Menteşeoğlu ise, “Yaşlılar haftasını, değerli büyüklerimizin dizleri dibinde geçirmek istedik. Biz zaten her yıl bir huzur evini ziyaret ediyor ve ufak hediyeler ile büyüklerimizin gönüllerini bir nebze de olsa hoş tutmaya çalışıyoruz. Elbette bizler onları hiçbir zaman yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz ancak İstanbul Şube Başkanlığımız olarak bugünü de kandillerini de kutlayarak onların engin gönüllerine misafir olarak geçirdik.” şeklinde ziyareti değerlendirdi.

Bağış Yap