Haberler

Yurdagül'ler Hep Gülsün Diye Türk Kızılay İstanbul Yine Bildiğiniz Gibi.

Yurdagül'ler Hep Gülsün Diye Türk Kızılay İstanbul Yine Bildiğiniz Gibi.

Yurdagül'ler Hep Gülsün Diye Türk Kızılay İstanbul Yine Bildiğiniz Gibi.

Yurdagül hep gülsün diye Türk Kızılay İstanbul yine bildiğiniz gibi.

Ailemizin ihtiyaçlarını karşılayarak yüzlerde tebessüm olmaya çalıştık. Siz değerli bağışçılarımızın desteği ile kıymetli ailemize umut olduk. #SensizOlmaz

Sibel hanım 3 çocuklu bir anne, şubemize ulaştığında ise evinin ihtiyaçları ve temel insani ihtiyaçları noktasında ciddi eksikler söz konusuydu. Bizler de bu duruma kayıtsız kalamazdık, hemen gerekli girişimleri gerçekleştirerek kıymetli bağışcılarımıza durumu ilettik. Sonuç olarak ailenin sevimli kızı Yurdagül ve onun gibi ufku geniş bu ülkenin geleceği yavrularımız daha iyi şartlar altında siz değerli bağışcılarımız sayesinde yaşamayı ve bu sevince ortak olmayı bizleri de dahil ettiler.  Bizler de hem ailemize, hem evlatlarımıza daha iyi şartlarda yaşama imkanı sunmaktan büyük gurur duymaya devam ediyoruz.

Şube Başkanımız sayın Mehmet Uğurelli bey yaptığı açıklamada ise Türk Kızılay İstanbul şube olarak 70 ailemize sosyal inceleme sonucu "Umut Olmaya" çalıştıklarını ve bu sayede ailelerimiz ile bağışcılarımıza aralarında bir gönül bağı kurdurmaya gayret göstermeye ve yine evlatlarımıza daha güvenilir daha kaliteli bir yaşam konforu sunmaya onları bu anlamda vizyonlu birer genç olarak umut ile hayatı göğüslemeye ittiklerini belirterek, projenin çok ses getirdiğini bu minvalde hareket edeceklerini dile getirerek ev ziyaretlerimizin devamının geleceğini belirttiler.

Bağış Yap