Haberler

Halit Ayar Anaokulumuzun Açılışı Gerçekleşti.

Halit Ayar Anaokulumuzun Açılışı Gerçekleşti.

Binali Yıldırım Taksim'de öldürülen Halit Ayar'ın adının verildiği anaokulunun açılışını yaptı.

Halit Ayar Anaokulumuzun açılışı gerçekleşti. Açılışını son Başbakanımız ve 28. Dönem Meclis Başkanı sayın Binali Yıldırım’ın yaptığı anaokulumuz  İstanbul’un Sultanbeyli İlçesinde yapılan tören ile hizmete açıldı. Binali Yıldırım Taksim'de öldürülen Halit Ayar'ın adının verildiği anaokulunun açılışını yaptı. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Taksim'de öldürülen İTÜ'lü Halit Ayar'ın adının verildiği Sultanbeyli'deki anaokulunun açılışını yaptı. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Taksim'de öldürülen İTÜ'lü Halit Ayar'ın adının verildiği Sultanbeyli'deki anaokulunun açılışını yaptı. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bıçaklanarak öldürülen İTÜ'lü Halit Ayar'ın adı Sultanbeyli'de açılan anaokuluna verildi.

Halit Ayar Anaokulu

Kızılay Annelerinin desteğiyle "81 ilde 81 Anaokulu" projesi kapsamında yaptırılan anaokulunun açılışına AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türk Kızılay Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İTÜ Rektörü Mehmet Karaca ile Halit Ayar'ın anne ve babası katıldı.

Halit Ayar Anaokulu

."HALİT KARDEŞİMİZİ GERİ GETİREMEYİZ AMA ONUN HATIRASINI YAŞATABİLİRİZ" Okul açılışında konuşan Binali Yıldırım, "İnsanları eğitirsek suç seviyesi de azalacak. Bu genç kardeşimizi ömrünün baharından büyük hayalleri varken birkaç serseri üç beş kuruş için hayatına kastetti. Alçakça Halit Ayar'ı hayattan kopardılar. Biz de düşündük dedik ki 'Halit kardeşimizi geri getiremeyiz ama onun hatırasını yaşatabiliriz'. Bu anaokulunda eğitime gözünü açan yavrular Halit Ayar ile karşılaşacaklar. Onun hayallerini gerçekleştirmek için burada hayata başlamış olacaklar" dedi.

Halit Ayar Anaokulu

Yıldırım şöyle devam etti: "Türk Kızılay'ının 151 yıllık geçmişi var. Son 20 yıldır Türk Kızılayı destan yazıyor. Gerek yurtiçinde gerek yurtdışında her yerde görebilirsiniz. Barış Pınarı bölgesinde de ilk sıcak ekmeği çıkaran ilk gıda dağıtımı yapan Türk Kızılay'ıdır. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek anaokulunun açılışı yapıldı. Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım ellerine sürdükleri kırmızı boya ile okulun duvarına bastırarak el izlerini çıkarttılar. Daha sonra Yıldırım çifti, okulun bahçesine fidan dikti.

Halit Ayar Anaokulu

Halit Ayar Anaokulu

Halit Ayar Anaokulu

Halit Ayar Anaokulu

Halit Ayar Anaokulu

Halit Ayar Anaokulu

Bağış Yap