Haberler

İzmir’de depremden etkilenen ve evlerine giremeyen vatandaşlarımıza gıda malzemesi desteği.

İzmir’de depremden etkilenen ve evlerine giremeyen vatandaşlarımıza gıda malzemesi desteği.

İzmir’de depremden etkilenen ve evlerine giremeyen vatandaşlarımıza 530 koli gıda malzemesi, 4000 paket gofret yardımı ulaştırıldı.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi 530 adet  gıda kolisi ve çocuklarımıza dağıtılmak üzere 4000 paket olmak üzere 1 tır dolusu gıda yardım malzemesini ilk etapta depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere bölgeye ulaştırmış durumda. Yardım tırımız Şube Başkanımız Mehmet Uğurelli ile birlikte deprem bölgesine anında intikal etti. 


Konu ile ilgili açıklama yapan şube başkanımız Mehmet Uğurelli, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra an itibariyle genel merkezle istişare yaptık. Türk Kızılay İstanbul olarak insani yardım malzemesi götürmek oradaki depremzedelere yardımcı olmak, çalışmalara katılmak üzere İzmir'e hareket ettik. Oradaki insanlarımıza bir nebze olsa faydamız dokunması adına gönüllerimizle birlikte oradaki çalışmalara katıldık. İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Tüm İzmirlilere çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bağış Yap