Haberler

Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulumuzun Açılışı Gerçekleşti

Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulumuzun Açılışı Gerçekleşti

Bayrburt ili Merkez ilçesi Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu'nun açılışı 28. dönem TBMM başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı sayın Binali Yıldırım'ın beyefendi ve kıymetli eşleri projenin hamisi sayın Semiha Yıldırım hanımefendinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Türk Kızılayı İstanbul Şube koordinasyonunda, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk'ün yapımını üstlenerek, babaannesinin adını verdiği Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu'nun açılışı son Başbakanımız, 28. dönem TBMM başkanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım beyefendinin katılımı ile gerçekleşti.


Törenin açılış konuşmasını yapan Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, okulun hayırlı olmasını temenni etti. Şentürk, konuşmasında, "Semiha Yıldırım hanımefendinin eğitime olan duyarlılığı ve sevgisi bizlere her zaman örnek olmuştur. Semiha Yıldırım hanımefendinin rehberliğinde ve Türk Kızılayı'nın desteği ile başlatılan 81 İl 81 Anaokulu projesinde yer almaktan çok mutlu gururlu olduğumuzu belirtmek isterim. Başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere Nazlı Şentürk Anaokulu'nun tüm mensuplarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı Mehmet Uğurelli beyin proje hakkında verdiği bilgiden sonra, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Valisi Cüneyt Epcim birer teşekkür konuşması yaptı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da Kızılay İstanbul Şubesi tarafından yürütülen ve eşi Semiha Yıldırım'ın himayeliğini yaptığı 81 İl 81 Anaokulu projesinde 44. anaokulunun açılışını yaptıklarını belirtti. Türkiye genelinde 11 okulun daha inşaatının sürdüğünü belirten Yıldırım, bu sayının 81'e tamamlanacağını ifade etti.   Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu'nun yapımında emeği olanlara teşekkür eden Yıldırım, "Bayburt Grup hem ülke genelinde, hem yurtdışında önemli projelere imza atıyor. Bayburt'un adını gururla taşıyor. Geleceğe yatırım anlamı taşıyan bu güzel projeye katkı sunan Şentürk ailesine teşekkür ediyorum" dedi. 


Binali Yıldırım'a ziyaretlerinde eşi Semiha Yıldırım'ın yanı sıra Erzincan Valisi Mehmet Makas, Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetini Battal, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, ve Burhan Çakır, AK Parti İstanbul MilletvekiliSerkan Bayram ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksu da eşlik etti.

Bağış Yap