Haberler

Türk Kızılay İstanbul Şube Başkanlığından Dünya Muhacirlerine Destek

Türk Kızılay İstanbul Şube Başkanlığından Dünya Muhacirlerine Destek

Şube Başkanlığımız olarak, Dünya mazlumları ve muhacirleri derneği vasıtasıyla, 500 ailemize gıda yardımı desteğinde bulunuldu.

Türk Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı olarak, Dünya mazlumları ve muhacirleri derneğimizi ziyaret ettik.  Bu ziyaretimiz vasıtası ile bölgede bulunan 500 ailemize gıda desteği sağlayıp, yüzlerde ve kalplerde sıcacık gülümsemeye vesile olmaya çalıştık.

Şube Başkanımız Sn. Uğurelli konu ile ilgili olarak, "Ülkemizde ve dünyada yaşayan milyonlarca mazlum, ihtiyaç sahibi ve kendi ülkelerinde zulümden kaçmış muhtaç insanlarımızın olduğunu dikkat çekerek, onları bu vesile ile misafir ettiğimizi, kucak açtığımızı belirtmek isterim. Bizler merhamet eli Kızılayımızın gönülleri olarak her daim yardım istikametinde bulunmayı amaç edinmiş birer neferiz. Öncelik hedefimiz önce insan düsturu ile hareket edip, bu topraklarda bu insanların sofralarına aş olmaya, kalplerinde sevgi oluşturmaya gayret göstermeye çalışıyoruz. Buradan tekrar başkanlığımıza ulaşan Dünya Mazlumları ve Muhacirleri derneğine ve onların kıymetli yöneticilerine, bizlere bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

İyilik Sensiz Olmaz..

Bağış Yap