Haberler

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu´nun Açılışı Yapıldı.

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu´nun Açılışı Yapıldı.

Türk Kızılay İstanbul Şubesince başlatılan proje kapsamında geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulunun açılışı gerçekleşti.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen “81 İlde 81 Anaokulu Projesi” kapsamında Torbalı ilçesinde yapılan anaokuluna, 1997 yılında Tunceli Pülümür’de şehit olan Teğmen Serdar Genç’in anısına anne babasının ismi verildi.

İzmir Torbalı Kızılay Anaokulu Açılışı

Türk Kızılayı Genel Merkezimiz tarafından onaylanıp, İstanbul Şube Başkanlığımız tarafından Sn.Semiha YILDIRIM hanımefendinin himayelerinde yürütülen “ 81 il 81 Anaokulu Projesi“ kapsamında İzmir ili Torbalı ilçesinde bulunan, 2018 yılında eğitim öğretime başlayan, 180 öğrenciye hizmet veren, Şehit Teğmen Serdar Genç anısına anne ve babasının ismi verilen  Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu açılışı gerçekleşti. Açılışa son Başbakan ve 28. dönem Meclis Başkanı sayın Binali Yıldırım beyefendi de katıldı.

Konuşmalarında okul öncesi eğitimin önemi vurgulayan sayın Yıldırım, bu anaokulu projesi kendisi de öğretmen olan eşim sayın Semiha Yıldırım’ın projesidir, bu proje bütün şehirlerimizde devam ediyor dedi. Sözlerine devam eden Yıldırım bugüne kadar 19’ u biten anaokullarının öğretime başladığını, 15’ ininde açılış beklediğini belirtti.

Bağış Yap