Haberler

İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Hız Kesmeden Dağıtımlarımız Devam Ediyor.

İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Hız Kesmeden Dağıtımlarımız Devam Ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelerimize hız kesmeden dağıtımlarımız devam ediyor. Yardımsever olan bağışları ile bizleri ve ailelerimizi destekleyen tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, iyilik yolunda daha nice vatandaşlarımıza ulaşmayı temenni ediyoruz.

Türk Kızılay İstanbul şubesi olarak her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik devam ettirdiğimiz, koli dağıtımı ve erzak yardımlarımız İstanbul'umuzun  her ilçesinden vatandaşlarımıza ulaştırmaya ve bu yolda yorulmadan, usanmadan, bıkmadan bu anlamda hanelerimize yönelik çalışmalara daimi şartlarda uygulamaya özen gösteriyoruz.

Dezavantajlı vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu, Kızılay'ın hilalinin ne anlama geldiğini hissettirmek adına her ay boyunca İstanbul'un çeşitli semtlerinde dağıtımlarımıza ara vermeden siz değerli bağışçılarımızdan aldığımız destek ile devam ediyoruz. 

Beklenen olmanın vermiş olduğu sorumluluk ile hanelerimize ulaşarak siz kıymetli bağışçılarımızın emaneti olan erzak kolilerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim etmeye gayret gösteriyoruz.

Sizlerde bu kutlu yolda ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak isterseniz. Aşağıda bulunan bağış yap linkinden kıymetli bağışlarınızı bizlere yönlendirebiliriniz. #SensizOlmaz

Bağış Yap